Aldri for gammel

Er du i alderen 55 - 75 år? Da har vi en veldig spennende utfordring til deg.

Seniorer kommer i mange utgaver. Noen er sofagriser som aldri har løpt et skritt eller så mye som kikket på en treningsmanual. Andre er spreke og springer Birken i lunsjen samtidig som de logger elementer på Strava.

Nå ønsker vi å skape et større treningsmiljø for alle de som er mellom 55 og 75 år, enten de fortsatt er i startgropa eller allerede er erfarne. I samarbeid med blant annet vår sponsor Herbalife søker vi et knippe seniorer som ønsker å bidra til nettopp dette. Og i et halvt år tilbyr vi foredrag og fellestreninger på dagtid og samlinger i helgene.

Vi setter ikke all verdens til krav, men du må være nysgjerrig på livet, være glad i fysisk aktivitet, ha lyst til å trene (eller i hvert fall ha lyst til å begynne) og så må du være glad i mennesker. Og ja, så må du fortrinnsvis bo i Kristiansand (og omegn).

I enden av reisen venter en stor opplevelse, i det du krysser målstreken under TriQuart i slutten av juli. Men veien mot målet er likevel det aller viktigste. Og underveis håper vi at du blir en litt bedre versjon av deg selv.

Det er selvfølgelig deg det kommer an på. Men - vi hjelper deg gjerne deg på veien!

Interessert? Ta kontakt med Bixi Robertsen for en uforpliktende prat. Han treffes på bixi@24sport.no eller 473 00 992.

Søknadsfrist er 31. desember 2017.

Få siste nytt fra TriQuart

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form