Endelig supersprint

Klokka 16 i dag er det endelig LOS SuperSprint. Ikke rart vi er energiske!

Det er lett å bli litt energisk når man gjør noe og får los for første gang. Og for de av dere som er ikke har gjort dette så mange ganger, før kan det kanskje virke som det er altfor mange ting som registreres og sjekkes for en «liten» supersprint. Alt er imidlertid med de beste hensikter, og her er noen ord om hva du MÅ gjøres nå frem til start. 

#1 – Registrering: Dette gjøres i deltakerservicen (informasjonspunkt) på i Tresse. Vi åpner klokka 12 på lørdag. Det er helt greit om du henter i forbindelse med prerace kl. 1530. 

#2 – Deltakerposen: Ved registrering får du utdelt litt forskjellig:

- Klistremerke til sykkel (festes på setepinnen) 

- Klistremerke til hjelm 

- Startnummer 

- Svømmehette

Husk å merke sykkel og hjelm før innsjekk! 

#3 – Innsjekk sykkel: Ta med hjelm, tidtakerchip og startnummer. Deretter finner du plassen din. Heng fra deg sykkelen fra sadelen, med sykkelen hengende ut mot din plass. Plasser utstyret ditt på høyre side. Bli deretter «kjent» i skiftesonen. Gå gjennom skiftesonen noen ganger, så du vet nøyaktig hvor din sykkel er og hvor du skal løpe.

#4 – Selve konkurransen: Når skiftesonen din er klar, kan du varme opp og gjøre det du må før start som foregår i gjestehavna. Vi går ut dit samlet.

”Startskuddet” er et signalhorn.

Oppfør dere pent!  Husk at du MÅ av sykkelen før avstigningslinjen i Østre Strandgate. (Den blir markert!) Det er ikke heller ikke tillatt med musikk eller annet på ørene. Og så synes vi slett ikke om doping!   

Litt flere detaljer om reglementet kan du finne her.

Men i korte trekk så gjelder det som alltid:

Du skal ikke plage andre, du skal være grei og snill, og for øvrig kan du gjøre som du vil!

 

 

Få siste nytt fra TriQuart

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form