- Det var fantastisk

- De dagene vil jeg aldri glemme, sier Bixi Robertsen om årets TriQuart.

Sammen med kona Ann-Edel ledet Bixi Robertsen 40 funksjonærer fra Herbalife. Oppgaven var å håndtere drikkestasjonene – og ”male byen grønn

- Det ble et fantastisk arrangement! Marinefartøy, helikopter, redningsskøyta, leger, dommere, crew, sponsorer, salgsboder og masse publikum. Vi gleder oss allerede til 2017!

Funksjonærene far Herbalife satte seg som mål å smile hele dagen. Og heie – på alle!

- Trommene, bjellene og fløytene gjorde at hele gjengen hadde øresus i mange dager etterpå , men det gjør ingenting. Det ble to uforglemmelige dager, med perfekt vær og topp stemning, sier Robertsen.

- Det blir ikke mer liv enn vi lager selv. Og det er jo moro med heiarop da! Dessuten var løypene veldig publikumsvennlige, og vi kunne følge deltakerne på nært hold, så ja, vi hadde det ordentlig moro underveis, sier Robertsen.

Å være funksjonær kan fort bli ensomt. Ikke minst hvis man ikke kjenner arbeidsoppgavene.

- Vi hadde heldigvis mange møter sammen med arrangøren om hva som skulle gjøres og hvordan. Alt var godt forberedt, så selve gjennomføringa gikk fint, sier Robertsen.

Herbalife har arrangementer i fem norske byer. Kristiansand er én av disse.

- Vi kaller det The Movement og fokuserer på idrett og livsstillsarrangementer. Og det passer godt, for vi ønsker oppriktig å bidra til at folk kommer i bevegelse, sier Robertsen.

- Derfor passet det godt da vi ble bedt om å delta i Team Sofagris. Her bidro vi med matplaner og ernæring, mens de andre team-medlemmene bidro med foredrag, treningslære og ulike aktiviteter. Det var moro og inspirerende, og i løpet av vinteren og våren forsvant det mange kilo, forteller Robertsen.

Under selve konkurransen strålte sola fra en blå sørlandshimmel, og på drikkestasjonene ble det servert både sportsdrikke og vann.

- Hovedproduktet var CR7 Drive, som er en sportsdrikk utviklet i samarbeid med Christiano Ronaldo, sier Robertsen.

Internasjonalt er Herbalife engasjert på flere triatlon-arenaer. De har vært tittelsponsor på Ironman-konkurranser og Herbalife-ambassadør Heather Jackson ble nummer tre på Hawaii i oktober. (Og dermed ble hun første amerikaner på pallen på over 10 år!)

- Vi sier at energi gir resultater, sier Robertsen.

- Og da må jeg få love til nevne speakeren under TriQuart, Emma Jenkinson fra England. Hun var utrolig sprudlende og holdt koken i publikum, helt fra start og til siste deltaker var i mål.

Publikum er trolig verdens beste energikilde!

Deltakerne fikk servert vann og sportsdrikke etter svømming og flere ganger på løp.
Opp av vannet ble deltakerne møtt av publikum og funksjonærer som heiet det de kunne.

Få siste nytt fra TriQuart

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form