- Min største utfordring

- Aldri før kjent på en sånn glede ved å fullføre noe, sier Ulf Axelsen.

Da Ulf Axelsen fullførte TriQuart, sitt første triatlon, hadde han svømt 500 meter, syklet 20 km og løpt fem kilometer. Og langsmed løypa og på oppløpet sto hele familien og kompisgjengen fra Kirkens Bymisjon og heiet.

- Mestringsfølelsen da jeg kom i mål kan ikke beskrives med ord. Da var livet virkelig herlig!

Kristiansanderen var påmeldt TriQuart gjennom prosjektet Team Sofagris, som startet opp på nyåret. Foran ham lå mer enn seks måneder med trening. 

- Målet i januar var helt klart å stille til start. Så fikk det gå som det ville med selve gjennomføringa, forteller han.

- Jeg var utrolig spent den dagen vi skulle konkurrere. For meg sto svømminga som et mareritt. Jeg hadde trent så godt jeg kunne i forkant, men jeg visste det ville bli en skikkelig utfordring, sier Axelsen.

- Men det gikk jo fint. Jeg fikk følge med Tonje som også var med i sofagris-prosjektet, og vi hadde en flott dag.

Axelsen er fortsatt aktiv.

- Jeg har fortsatt med løpinga og sykkeltreninga. Blant annet deltok jeg på Otra-rittet. Og så har jeg satt meg et mål om å sykle på Birkenes neste år.  Og så har jeg begynt å padle igjen. 

Axelsen er glad for at han takket ja til utfordringen, og at han fikk være med på sofagris-prosjektet.

- Ett av målene mine med å være med var å ikke være en sinke når jeg var med på tur. Og det målet er innfridd. I høst har jeg vært med sønnen min på topptur i Rondane. Og det gikk bra! Vi kom helt til topps.

 

Få siste nytt fra TriQuart

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form