Nytt NM til TriQuart

Kristiansand er vertskap for NM normaldistansen også i 2016.

TriQuart er tildelt NM normaldistansen for 2016. Det betyr at noen av verdens beste triatleter blir å se i Kristiansands gater. 

Norges Triathlonforbund tildelte nylig norgesmesterskapet på normaldistansen til TriQuart i Kristiansand. Dermed vil hele norgeseliten også neste år vil samle seg på Sørlandet 30. juli.

Årets vinner av NM og TriQuart, Kristian Blummenfelt, tok nylig en andreplass i verdenscupen i Tyrkia. Og i Sveits tok han EM-bronse. Blir 21-åringen Norges første OL-deltaker i triatlon? OL i Brasil i august er uansett sesongens store mål for den sympatiske vestlendingen. Forhåpentligvis ser vi ham igjen på startstreken i Kristiansand - bare tre uker før OL-konkurransen. 

Og hva med Lotte Miller fra Bryne? Etter en lang periode med skader og frustrasjon gjorde hun et formidabelt comeback i år; hun vant TriQuart og kongepokal og noen uker senere tok hun en historisk VM-bronse.

Vi er uansett stolte og beæret over å få være vertskap for NM, og vi ser med glede frem til å se noen av verdens beste triatleter i aksjon!

Få siste nytt fra TriQuart

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form