Securmark ny sponsor

Ingen vil miste den gode opplevelsen. Securmark går inn som ny sponsor.

I 30 år har Securmark arbeidet med tyverimerking, primært av båter og båtmotorer. I fjor overtok de Falck Sykkelregister og ble dermed totalleverandør av tjenester innenfor registrering og tyverimerking av sykler.

- Det sies at i triatlon er syklingen halve konkurransen. Og for oss som er svært opptatt av sykkel, er Securmark og TriQuart en god match, sier daglig leder i Securmark, Jostein Tveide. 

- Årlig stjeles det sykler for over 100 millioner kroner i Norge. Det vil vi gjøre noe med. Vi har arbeidet med tyverimerking og registrering av båter og båtmotorer siden 1988. Kompetansen og erfaringene vi har opparbeidet oss, har vi tatt med oss videre til sykkelmarkedet, forklarer Tveide.

Securmark har allerede bidratt med kompetanse til TriQuart, blant annet gjennom tidligere proffsyklist Lars Petter Nordhaug, som arbeider som salgssjef i selskapet.

Stevneleder  for TriQuart, Fred Arthur Asdal, er strålende fornøyd med å ha fått en aktør som Securmark med som samarbeidspartner.

- Vi arbeider kontinuerlig med å inngå samarbeids- og sponsoravtaler, men også de riktige avtalene. Det er viktig for oss at våre samarbeidspartnere kan bidra til å gjøre både arrangementet og opplevelsen til deltakerne våre bedre, sier han.

TriQuart består av flere konkurranser: Aquatlon, SwimRun, SuperSprint (for ungdom 13 - 16 år) og hovedkonkurransen TriQuart som er en triatlon. I 2018 er TriQuart også vertskap for norgesmesterskap NM på normaldistansen i triatlon.

Hoveddelen av arrangementet foregår i Kristiansand sentrum; rundt Christiansholm festning, langsmed Strandpromenaden, på Bystranda og byens festplass, Tresse.

 - Vi gleder oss til en helg med gode prestasjoner og folkefest rundt løypa, sier Asdal, som ser fram til en flott idrettsfest, med flest mulige glade «gjester».  

 Han kommer derfor med en oppfordring til deltakerne:

- Mange har forberedt seg lenge og lagt ned mye trening, og da er det ergerlig om du ikke «kommer i mål». Å bli frastjålet sykkelen ødelegger både forberedelsene og selve konkurransen. Ta dine forholdsregler og registrer sykkelen hos Securmark. Ingen ønsker å bli fratatt den gode opplevelsen.

Vil du ha sykkeltips fra Lars Petter Nordhaug. Les mer her:

Mirakel i konkurransen?

Sykle mye, og riktig

Kvalitet foran kvantitet

Slik får du maksimalt ut av jobbsykllngen

Få siste nytt fra TriQuart

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form