Sikker som banken

Spareskillingsbanken har flere verdier enn de i hvelvet, og nå sponser de TriQuart.

Spareskillingsbanken er en lokal, selvstendig og samfunnsengasjert sparebank i Kristiansand. Nå går de inn som sponsor av TriQuart.

- Vi heier på TriQuart fordi de bidrar til å skape liv i byen, setter Kristiansand på kartet og får folk i form, sier salgs- og markedsansvarlig i Spareskillingsbanken, Lene Heia.

Det siste er kanskje det aller viktigste. For Spareskillingsbanken er ”byens egen bank”, og de verdsetter flere verdier enn de som er samlet i hvelvet.

For i Spareskillingsbanken er ikke kundene et nummer i rekka, men et navn. Banken er godt kjent for kundeforholdene sine og for å bry seg om dem, og de ansatte er selvfølgelig opptatt av at kundene skal ha helsa i behold.

- Vi har holdt på siden 1877 og liker å tenke langsiktig, og sånn er det med kundene våre også. Vi har et personlig forhold til kundene våre og ønsker at alle skal leve lenge – og godt, sier Heia.

 Sparebanken er den siste rene gjenværende kristiansandsbanken, og over 95 % av kundene bor og jobber her. Og mange av dem vil være å se i løypene under TriQuart til sommeren.

- Så da stiller du selv til start, som et godt eksempel?

- Haha. Det kan jeg ikke love. Men vi er i full gang her nå, med å få flest mulig til å stille. Vi er jo glade i en utfordring her, sier Heia.

Få siste nytt fra TriQuart

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form