Sørlandets slappeste?

Fortsatt tung i sessen? Nå er det siste frist for Team Sofagris 2017!

En fersk nordisk undersøkelse gjennomført av YouGov for Herbalife viser at hele 4 av 10 i Aust- og Vest-Agder ser på seg selv som overvektige. Samtidig sier like mange at mangel på motivasjon har vært en grunn til at de tidligere ikke har oppnådd helserelaterte mål. 

I juli arrangerer vi triatlonkonkurransen TriQuart i Kristiansand, og som i år som i fjor etterlyses Sørlandets slappeste sofagriser for en real utfordring. Er du en skikkelig sofagris, eller kjenner du kanskje noen som trenger et lite tupp i baken? Lista er lav, men målet er stort!

Elsker du å slappe av, men fremdeles ikke redd for en utfordring? Da søker nemlig TriQuart og Herbalife nettopp deg til årets Team Sofagris. De som blir utvalgt til å ta del i sofagrisprosjektet vil få sponset deltagelse, et detaljert treningsprogram, treningsprodukter, ernæringsprodukter sponset av Herbalife og oppfølgning av treningsentusiaster. Kanskje dukker også noen av Herbalifes sponsede idrettsutøvere opp for å vise sofagrisene hvordan man virkelig tar steget opp av sofaen.

Teamet vil bestå av fem utøvere og ledes av kaptein Stein Tore Foss, også kjent som @lekeloperen på Instagram. Han deltok i fjorårets Team Sofagris, og under TriQuart i sommer debuterte han som triatlet.

- Desto mindre kvalifisert du føler deg for en triatlon, desto mer kvalifisert er du for Team Sofagris 2017! Vi kan garantere et kjempeproft opplegg i samarbeid med Herbalife, men det hardeste arbeidet må man stå for selv. Tror du dette kan være noe for deg, eller kjenner du kanskje noen? Send oss gjerne en søknad på post@triquart.no, sier stevneleder Fred Arthur Asdal i TriQuart.

Følgende kriterier vektlegges spesielt:  

·       Trives godt på sofaen

·       Under gjennomsnittet god fysisk form

·       Tid til å bevege deg et par ganger i uken frem til juli

·       Ledig i perioden 28.-30. juli

·       Mener at trening skal være lystbetont

·       Middels/dårlig konkurranseinstinkt

De siste årene har triatlon blitt mer og mer populært blant mosjonister. Likevel er det bare de aller sprekeste man hører om i de aller tøffeste konkurransene og er blant de fleste forbundet med blodslit. TriQuart-gründer og forfatter Fred Arthur Asdal har vært opptatt av å vise den hyggelige siden av triatlon, og at idretten er mer enn dyrt utstyr og umenneskelige distanser. Selv har han utgitt boken «Triatlon for alle», men han har aldri vært noen toppidrettsutøver.

- Triatlon er for alle, og er kjempemoro! I TriQuart har vi flere distanser, og det er ingen skam å komme sist. Det har vært mye fokus på triatlon som en idrett for de tøffeste treningsentusiastene, men sannheten er at triatlon er perfekt for alle som trenger å komme seg opp fra sofaen, sier Asdal.

Søknadsfrist 17. februar 

Fem sofagriser kommer til å bli plukket ut til å være med på årets team. I søknaden bør du kunne beskrive hvorfor akkurat du skal få bli med, og hvilket nivå du for tiden befinner deg på. En god innstilling er viktig, i tillegg til at du må være forberedt på å gjennomføre 500 meter svømming, 20 kilometer sykkel og 5 kilometer løp, 28.-30.juli i Kristiansand. Søknad sendes til post@triquart.no.

Få siste nytt fra TriQuart

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form