Vi vil trene med deg!

I løpet av våren blir det fire treningssamlinger i Kristiansand. Meld deg på!

Å trene alene kan tidvis være tungt. Derfor kan det være lurt å oppsøke en triatlonklubb eller melde seg inn på et senter. Uansett kan det være fint å ha en samling å se frem til eller å trene opp mot. Derfor inviterer vi til flere samlinger utover våren.

Åpen dag: 25. mars

Denne dagssamlinga er åpen for alle som er litt uerfarne med triatlon. I løpet av dagen vil vi gjennomgå flere økter med svømming, sykling (spinning), løping og styrke. Vi vil også snakke om utstyr og kosthold/ernæring. Samlinga passer godt for unge utøvere, debutanter eller sofagriser som eventuelt er litt nysgjerrig på triatlon. All aktivitet foregår i Aquarama. Det er ikke noe krav til utstyr, annet enn at du må ha egnet svømmetøy. (Ikke våtdrakt!) 

Det vil være begrenset antall plasser. Påmelding skjer via Facebook-siden vår. Gratis!

Jentecamp: 21. - 23. april

Mange jenter (eller damer, om du vil) trives med å trene sammen. Vi inviterer derfor til en camp i Kristiansand, som retter seg spesielt mot disse. Campen styarter fredag ettermiddag og avsluttes søndag ettermiddag. Vi skal trene mye på ulike nivå, så vi tilpasser gruppene etter deltakerne. Vi forventer pent vær, så da blir det mulig å svømme og sykle ute. Ellers blir det svømming inne på Aquarama. Basen vår vil være Ernest Hotel, hvor vi tilbyr god mat, gode senger og gode priser.

Påmelding skjer her. Pris fra 850 kr.

Supermosjonister: 19. - 21. mai

Denne treningssamlingen er for deg som er dedikert til triatlon. Den er åpen for alle, men tar utgangspunkt i supermosjonistene som senere i sommer skal delta i aldersbestemte kalsser (også kalt agegroupere) EM i Herning eller VM i Rotterdam. Samlingen vil ledes av godt kvalifiserte instruktører som vil både pese og veilede deg.Basen vår vil være Ernest Hotel, hvor vi tilbyr god mat, gode senger og gode priser.

Påmelding skjer her. Pris fra 850 kr.

Zoot Swimcamp: juni (nærmere dato blir bestemt senere.)

Vi arrangerer en utendørs svømmesamling i Kristiansand, slik vi også gjorde i fjor sommer. Vi vektlegger svømming med våtdrakt, hvordan navigere osv. Samlingen tilpasses svømmere på ulike nivåer, enten du er eliteutøver, supermosjonist eller sofagris.

Påmelding skjer via Facebook-siden vår.

Få siste nytt fra TriQuart

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form