Vi vil trene med deg

Trener du sammen med andre, er det lettere å komme i mål.

Triatlon er i utgangspunktet en individuell idrett. Men det å trene til en triatlon er langt ifra ensomt. 180 klubber er registrert i Norges Triatlonforbund, så det er stor sannsynlighet for at du finner en klubb i nærheten av der du bor. På Sørlandet er Kristiansand Triathlon den største klubben.

Mange synes imidlertid at det kan være litt skummelt med en klubb. Er jeg i god nok form? Har jeg rett utstyr? Bekymringene er som regel grunnløse, men det kan likevel føles utrygt. Derfor arrangerer vi i TriQuart "Åpen dag", med vekt på lavterskel og nybegynnere.

Neste samling er lørdag 10. mars. Den foregår først på Aquarama, hvor deltakerne får innføring i grunnleggende svømmetrening. Ta med badetøy og håndkle, og eventuelt svømmebriller. Deretter går vi opp til Clarion Ernst Hotel hvor vi skal snakke om trening, kosthold, motivasjon og løpsteknikk. Her spiser vi også en sunn og enkel lunsj.

Inngang på Aqúarama og instruksjon er gratis. Du betaler kun for lunsjen, som koster 150 kr (suppe og foccacia). Dessuten får du en rekke gode tilbud fra våre samarbeidspartnere, Rudy Project og Mizuno.

Ønsker du å melde deg lørdagens treningssamling, så gjør du det ved å klikke her.


Vi møtes i resepsjonen på Aquarama klokka 0830, og så holder vi på til klokka 11.30.

Få siste nytt fra TriQuart

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form