Vil du bidra?

Ingen idrettsfester kommer av seg selv. Ønsker du å være frivillig under TriQuart?

Fra 27. - 29. juli 2018 er det igjen duket for idrettsfest i Kristiansand. Over tre dager skal vi arrangere aquatlon, swimrun og triatlon, både for mosjonister og NM-deltakere. Og det hele skal vises på TV2 Sportskanalen!

Hva innebærer det å være frivillig?

I all hovedsak er det løypevakter det er størst behov for, særlig kl. 09 - 13 søndag 29. juli 2018. Løypevaktene har ansvar for en bestemt vaktpost og skal skille rittavviklingen fra all annen trafikk (kjørende, gående og publikum). Løypevakter må ha gjennomgått et vaktkurs. Dette vaktkurset kan gjennomføres som en e-læringsmodul på nett. For å være løypevakt må du være over 18 år, eller over 16 år og ha trafikalt grunnkurs.

Kurset finner du her:

Lenke til e-læringskurset for løypevakter.

Perfekt dugnad for lag og foreninger

Løypevakter får 300 kroner per vakt. Estimert tid på vakt langs løypa er fire timer. Løypevaktens rolle er viktig, men ikke vanskelig. Hovedoppgaven er å informere forbipasserende om hva som skjer og påse at folk holder seg bak sperringene.

Alt fra korps og klubber til menigheter og pensjonistforeninger har nå en glimrende mulighet til å gjøre en god jobb for byen og foreningskassa.

Her melder du deg som frivillig

Ta kontakt med Fredrik Fintland i Kristiansand Triathlon. Hans e-post er fred_fint@hotmail.com eller ta kontakt på mobil 916 47 151.

 

Få siste nytt fra TriQuart

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form