Våre samarbeidspartnere

Mer enn 200 mennesker bidrar for å arrangere TriQuart. Arrangemensansvarlig er NorTri AS, som er heleiet av Norges Triatlonforbund. Teknisk arrangør er Kristiansand Triathlon; sammen med Raet Sportsklubb, Kristiansand Svømmeallianse, Kristiansand Løpeklubb, Grimstad Triathlon, Røde Kors, Redningsselskapet og Kirkens Bymisjon. 

Vi har også mange hender og kloke hoder fra Kristiansand kommune som bidrar.

Videre har vi en rekke bedrifter som engasjerer seg:

No items found.

Australske 2XU er mest kjent for sine ”state of the art” kompresjonsplagg, samt våtdrakter, tri-, løps- og sykkeltøy. Plaggene er beregnet for alle grupper av mennesker før, under og etter trening.

Besøk nettside

Herbalife24 er idrettsernæring for mosjonister og topputøvere. Ernæringen brukes før, under og etter trening og konkurranse.

Besøk nettside

Japanske Mizuno ble etablert i 1906. Siden den gang har målet deres vært å fremme prestasjoner og idrettsglede, og Mizuno er i dag verdensledende innen mange idretter.

Besøk nettside

Aquarama er et bade- og svømmeanlegg, idrettssenter, aktivitets og helsesenter; like ved TriQuart Arena i Kristiansand.

Besøk nettside

Securmark gjør dine verdier verdiløse for tyven. Siden 1988 har vi forhindret tyverier, samt sikret og tilbakeført verdier, primært båter og motorer. I år starter vi med tyverimerking av sykler og ski.

Besøk nettside

Tress Design er ansvarlig for vår grafiske profil og driver med ulike former for design, messestander og webutvikling.

Besøk nettside

Arendals Bryggeri ble etablert allerede i 1839. Siden oppstarten har bryggeriet mottatt mange priser, utmerkelser og lovord for bryggene. Dei kaller ikke «Norges stolteste bryggeri» uten grunn.

Besøk nettside

Kirkens Bymisjon driver sosialt arbeid i Norge innenfor rusomsorg, eldreomsorg, barnevern, psykisk helsevern og prostitusjonsfeltet og kirkelige aktiviteter.

Besøk nettside

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon som teller 1500 redningskvinner og redningsmenn, fordelt på 50 redningsskøyter over hele landet. Deres visjon er: Ingen skal drukne.

Besøk nettside

Neumann er en av Norges største byggevaredistributører med et varesortiment som dekker det meste innen trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering.

Besøk nettside

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Utsalget i Torridalsveien i Kristiansand er ett av over 150 i Norge.

Besøk nettside

Snøgg AS ble grunnlagt i 1945 og er et ledende navn innen førstehjelps-, akuttmedisinsk- og medisinsk- forbruksmateriell.

Besøk nettside

Nordic Choice Hotels er Nordens nest største hotellkjede med over 185 hoteller i Skandinavia og Baltikum. Clarion Hotell Ernst er racehotell i Kristiansand i 2017.

Besøk nettside

Italienske Rudy Project leverer sportsutstyr i verdensklasse. Briller og hjelmene fra Rudy brukes av en rekke toppidrettsutøvere.

Besøk nettside

Babybanden er en webshop som skal levere alt du trenger til ditt barn. Fraktfritt!

Besøk nettside

Kristiansand kommune er fylkeshovedstaden i Vest-Agder og vertskapskommune for TriQuart og norgesmesterskapet 2017.

Besøk nettside

Rude leverer design, interaksjon og digitale brukeropplevelser, og er ansvarlig for vår nettside.

Besøk nettside

Få siste nytt fra TriQuart

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form