Våre samarbeidspartnere

Mer enn 200 mennesker bidrar for å arrangere TriQuart. Arrangemensansvarlig er NorTri AS, som er heleiet av Norges Triatlonforbund. Teknisk arrangør er Kristiansand Triathlon; sammen med Kristiansand Kajakklubb, Kristiansand Løpeklubb, Raet Sportsklubb, Arendal Triathlon, Grimstad Triathlon, Røde Kors, Redningsselskapet og Kirkens Bymisjon. 

Vi har også mange hender og kloke hoder fra Kristiansand kommune som bidrar.

Videre har vi en rekke bedrifter som engasjerer seg:

Din jobb er å fokusere på det du gjør best. Eratio gir deg full oversikt på regnskapet ditt; på mobil eller nett, til enhver tid.

Besøk nettside

Headliner er et eventbyrå som eies av Fundament og Monkeys (mest kjent for Palmesus). Headliner eksisterer for å gjøre din visjon til virkelighet.

Besøk nettside

Hennig-Olsen Is er Nordens største iskremprodusent. Siden 1924 har har de laget kremen av iskrem. Årlig produserer de ca. 30 millioner liter iskrem og frosne desserter

Besøk nettside

I 2017 overtok Securmark Falck Sykkelregister og er nå totalleverandør av tjenester innenfor registrering og tyverimerking av sykler.

Besøk nettside

Australske 2XU er mest kjent for sine ”state of the art” kompresjonsplagg, samt våtdrakter, tri-, løps- og sykkeltøy. Plaggene er beregnet for alle grupper av mennesker før, under og etter trening.

Besøk nettside

Herbalife24 er idrettsernæring for mosjonister og topputøvere. Ernæringen brukes før, under og etter trening og konkurranse.

Besøk nettside

Japanske Mizuno ble etablert i 1906. Siden den gang har målet deres vært å fremme prestasjoner og idrettsglede, og Mizuno er i dag verdensledende innen mange idretter.

Besøk nettside

Kirkens Bymisjon driver sosialt arbeid innenfor rusomsorg, eldreomsorg, barnevern, psykisk helsevern og prostitusjon. samt kirkelige aktiviteter.

Besøk nettside

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon som teller 1500 redningskvinner og redningsmenn, fordelt på 50 redningsskøyter over hele landet. Deres visjon er: Ingen skal drukne.

Besøk nettside

Neumann er en av Norges største byggevaredistributører med et varesortiment som dekker det meste innen trelast og byggevarer til nybygg og rehabilitering.

Besøk nettside

Tress Design er ansvarlig for vår grafiske profil og driver med ulike former for design, messestander og webutvikling.

Besøk nettside

Kristiansand kommune er fylkeshovedstaden i Vest-Agder og vertskapskommune for TriQuart og norgesmesterskapet 2017.

Besøk nettside

Rude leverer design, interaksjon og digitale brukeropplevelser, og er ansvarlig for vår nettside.

Besøk nettside

Garmin leverer innovativ og verdensledende GPS-navigasjonsteknologi på markeder for fly, marine, sport, friluft, helse og aktivitetsmåling og mobilapplikasjoner.

Besøk nettside

KEAS er en håndverkerbedrift i Kristiansand med elektrikere, murere, tømrere og rørleggere. De jobber for både privatpersoner og bedrifter.

Besøk nettside

Spareskillingsbanken tilbyr bank- og finansielle tjenester til personmarkedet, samt små og mellomstore bedrifter i kristiansandsregionen.

Besøk nettside

Arendals Bryggeri ble etablert allerede i 1839. Siden oppstarten har bryggeriet mottatt mange priser, utmerkelser og lovord for bryggene. Dei kaller ikke «Norges stolteste bryggeri» uten grunn.

Besøk nettside

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Utsalget i Torridalsveien i Kristiansand er ett av over 150 i Norge.

Besøk nettside

ScanSport har fokus på sportsmedisinske produkter fordi det er svært viktig for å få en best mulig trenings og bevegelsesopplevelse. Enkle grep kan hindre lange skadeavbrekk.

Besøk nettside

Nordic Choice Hotels er Nordens nest største hotellkjede med over 185 hoteller i Skandinavia og Baltikum. Clarion Hotell Ernst er racehotell i Kristiansand i 2018.

Besøk nettside

Italienske Rudy Project leverer sportsutstyr i verdensklasse. Briller og hjelmene fra Rudy brukes av en rekke toppidrettsutøvere.

Besøk nettside

Aquarama er et bade- og svømmeanlegg, idrettssenter, aktivitets- og helsesenter; like ved TriQuart Arena i Kristiansand.

Besøk nettside

Babybanden er en webshop som skal levere alt du trenger til ditt barn. Fraktfritt!

Besøk nettside

Få siste nytt fra TriQuart

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form