Åpen dag med TriUng

Lørdag 6. april inviterer TriUng til en åpen treningssamling i Kristiansand, for sprek ungdom i alderen 13 – 16 år.

TriUng er et en ungdomsgruppe som trener variert og allsidig. Vi møtes i Kristiansand tre ganger i uka, og vi svømmer, sykler og løper. Noen driver med triatlon og har TriQuart som årets store mål, mens andre i gruppa er mest opptatt av å trene variert og holde seg i form.  

Lørdag 6. april inviterer vi til en åpen dag, som «alle» kan være med på, enten du er triatlet, håndballspiller, langrennsløper eller bare ønsker å holde deg i form.

Sondre Skarli fra Olympiatoppen Sør vil holde et foredrag for oss om det å være ung utøver. Sondre er fra Aust-Agder, er tidligere sportssjef for skøytelandslaget og jobber nå med ungdom og utholdenhet på Sørlandet.

I tillegg til foredraget, blir det fellestreninger med sykkel og løp, blant annet med Elias Spikseth som er tidligere kontinentalrytter på sykkel.

Og, aller viktigst; det blir en hyggelig samling for ungdommer som er glade i å bevege seg og trene allsidig.

Program:

Kl. 10.00 Oppmøte og velkomst

Kl. 10.15 Foredrag ved Sondre Skarli

Kl. 1130 Spinning på Spicheren

Kl. 1230 Løp

Kl. 1330 Lunsj

Kl. 1400 Avslutning

Det er ingen spesielle krav til utstyr. Vi skal imidlertid løpe ute, og du må kle deg deretter. Og hvis du har sykkelsko for spinning, så ta de med.

 Oppmøte er i resepsjonen på Spicheren Treningssenter (Universitetsveien1, 4630 Kristiansand).

 Det er ingen formell påmelding, men hvis du har spørsmål, så kan du kontakte Fred Arthur Asdal, enten på telefon 900 222 99 eller på e-post post@triquart.no.

Sondre Skarli har rukket å være med på mye som både utøver og trener.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding