Endelig klar for TriQuart

Lars Zachariassen lader opp til Norseman. Med familieferie på Sørlandet.

Lars Zachariassen er en solid dose energi. Deto siste årene har han blitt godt kjent gjennom Instagram, Facebook og bloggensin, larszachariassen.no.

 I høst fikk 30-åringen fra Bryne plass påNorseman, en av verdens mest krevende triatlonkonkurranser.

- Det skal jo mye til å vinne i detlotteriet, med flere tusen søkere fra hele verden, så der og da ble jeg veldigglad. Men etter hvert så skjedde det veldig mye. Vi fikk et nytt barn i vinter,kjøpte nytt hus i vår og … ja, i det hele tatt det du kaller Livet. 

Dermed ble det så som så med treninga.

- Jeg trente faktisk pinlig lite fram til isommer. Men nå har jeg lagt meg i selen. Så i sommer har det vært noen travleuker, med fokus på mye trening.

- Hvordan kombinerer du det med ferie?

- Jeg er opptatt av at det ikke skal gåutover tida med familien. I hvert fall minst mulig. Derfor står jeg opp tidligfor å trene lange turen. Og da mener jeg tidlig! Jeg setter gjerne vekkerklokkapå før klokka fem, og så er jeg ferdig trent til felles frokost med familien ini-tida.

- Og innimellom skal du pleie skaren på Instagram og rundt bloggendin?

- Det blir travle og hektiske dager. Medtrening, blogging, jobb og tre små barn, men heldigvis så støtter kona meg. Dethar blitt et familieprosjekt, dette.

Lars Zachariassen tar sikte på noen rolige dager på Kristiansand, med TriQuart, hotellferie og krabbefiske før Norseman helga deretter.

Som en del av oppkjøringa legger han (og familien) turen til TriQuart og Kristiansand. 

- Jeg var usikker på hvilken distanse jeg skulle velge. Men jeg har falt på den korte løypa. Det gir nok minst belastning før Norseman som er uka etter. 

Og du tar med deg familien?

- Ja, vi tenkte det greit med en sørlandsferie, med noen dager på Clarion Hotel Ernst og noe camping. I Kristiansand er det mye for alle, ikke minst dyreparken, kaptein Sabeltann og krabbefiske. Og med rykter om Elias-båten og gratis is til ungene på TriQuart, var planen i boks.  

Triatleter har en tendens til å ta plass i familien. Lars Zachariassen bedyrer at kona støtter ham i treninga.

- I fjor var du ambassadør for Team Sofagris?

- Ja, det var løje. Jeg fulgte dem på nett,og jeg var nede og trente sammen med dem. Dessverre hadde jeg ikke anledningtil å være tilstede under selve konkurransen i fjor, men nå er jeg endelig klarfor TriQuart, og da håper å få treffe igjen noen av dem. Det er et braprosjekt. Jeg er selv fysioterapeut, og jeg vet hvor viktig det er å gi hjelpog veiledning for å få folk i gang.

- Hva ser du for deg i løypa?

 - Jeg ønsker selvfølgelig å få testet littutstyr og slikt før Norseman.  Men utoverdet har jeg faktisk ikke tenkt så mye på selve TriQuart-konkurransen. Detviktigste er atmosfæren og treffe alle de hyggelige folka.

‍Lars Zachariassen (t.v.) var ambassadør for Team Sofagris i fjor. Her på treningsleir i Kristiansand sammen med Rene Natvig, Stein Tore Foss, stevneleder Fred Arthur Asdal og Ulf Axelsen.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding