- Det var fantastisk

- De dagene vil jeg aldri glemme, sier Bixi Robertsen om årets TriQuart.

Sammen med kona Ann-Edel ledet Bixi Robertsen 40funksjonærer fra Herbalife. Oppgaven var å håndtere drikkestasjonene – og ”malebyen grønn

- Det ble et fantastisk arrangement! Marinefartøy,helikopter, redningsskøyta, leger, dommere, crew, sponsorer, salgsboder ogmasse publikum. Vi gleder oss allerede til 2017!

Funksjonærene far Herbalife satte seg som mål å smile heledagen. Og heie – på alle!

- Trommene, bjellene og fløytene gjorde at hele gjengenhadde øresus i mange dager etterpå , men det gjør ingenting. Det ble touforglemmelige dager, med perfekt vær og topp stemning, sier Robertsen.

- Det blir ikke mer liv enn vi lager selv. Og det er jo moromed heiarop da! Dessuten var løypene veldig publikumsvennlige, og vi kunnefølge deltakerne på nært hold, så ja, vi hadde det ordentlig moro underveis,sier Robertsen.

Å være funksjonær kan fort bli ensomt. Ikke minst hvis manikke kjenner arbeidsoppgavene.

- Vi hadde heldigvis mange møter sammen med arrangøren omhva som skulle gjøres og hvordan. Alt var godt forberedt, så selvegjennomføringa gikk fint, sier Robertsen.

Herbalife har arrangementer i fem norske byer. Kristiansander én av disse.

- Vi kaller det The Movement og fokuserer på idrett oglivsstillsarrangementer. Og det passer godt, for vi ønsker oppriktig å bidratil at folk kommer i bevegelse, sier Robertsen.

- Derfor passet det godt da vi ble bedt om å delta i TeamSofagris. Her bidro vi med matplaner og ernæring, mens de andre team-medlemmenebidro med foredrag, treningslære og ulike aktiviteter. Det var moro oginspirerende, og i løpet av vinteren og våren forsvant det mange kilo,forteller Robertsen.

Under selve konkurransen strålte sola fra en blåsørlandshimmel, og på drikkestasjonene ble det servert både sportsdrikke ogvann.

- Hovedproduktet var CR7 Drive, som er en sportsdrikkutviklet i samarbeid med Christiano Ronaldo, sier Robertsen.

Internasjonalt er Herbalife engasjert på fleretriatlon-arenaer. De har vært tittelsponsor på Ironman-konkurranser ogHerbalife-ambassadør Heather Jackson ble nummer tre på Hawaii i oktober. (Ogdermed ble hun første amerikaner på pallen på over 10 år!)

- Vi sier at energi gir resultater, sier Robertsen.

- Og da må jeg få love til nevne speakeren under TriQuart, EmmaJenkinson fra England. Hun var utrolig sprudlende og holdt koken i publikum,helt fra start og til siste deltaker var i mål.

Publikum er trolig verdens beste energikilde!

Deltakerne fikk servert vann og sportsdrikke etter svømming og flere ganger på løp.
Opp av vannet ble deltakerne møtt av publikum og funksjonærer som heiet det de kunne.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding