Fornøyd uansett resultat

- Å delta på triatlon gir meg stor glede og god mestringsfølelse, sier Kristin Strømme fra Arendal.

Kristin Strømme mener triatlon er for alle og at den enkelte kan selv velge mellom ulike nivåer, fra sprintdistanser til de mest krevende Ironman-konkurransene.

- Variasjonen i treninga som kreves, reduserer fare for skader, og gjør at mosjonister på mitt nivå og oppover kan henge greit med. Uansett distanse; gleden og tilfredsheten ved å komme i mål, den har vi felles, sier hun.

- Og nå avholdes det jo også en rekke konkurranser gjennom en lang sesong og på et utall steder.

- Svømmedelen, har jeg forstått, gjør at mange vegrer seg for å delta i triatlon. Men det er den første øvelsen hvor ingen krefter til nå er brukt. Den tar dessuten tidsmessig kortest tid og mange erfarer at en våtdrakt gir både oppdrift og stabilitet i vannet. I tillegg holder den på kroppsvarmen, sier Strømme, som lenge var alene om å drive med triatlon, i hvert fall i huset.

- Ja, men etter flere år med overtalelser er mannen min også med nå. I følge han, er svømminga et ubehag som greit kan holdes ut før han er i gang på sykkelen. For meg er imidlertid løping det tyngste, forteller hun.

Kristin Strømme har passert 60 med «god margin», og noen laurbærkrans har hun ikke som mål.

- For noen år siden bestemte jeg meg for å være fornøyd - uansett resultat. Det er klart jeg gjerne vil forbedre meg, men jeg har en relativt nyoppdaget nyresykdom som over noe tid har "stelt det til " i kroppen min. Da gjelder det å være nøktern i forventningene. Så på Tri Quart 2019 skal jeg være fornøyd uansett!

Kristin Strømme stiller mer enn gjerne i konkurranser, selv om hun ikke har ambisjoner om å vinne.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding