Fra EM til TriQuart

Solveig Natvig Løvseth overrasket alle da hun vant NM og TriQuart som 17-åring.

Solveig Natvig Løvseth fra Trondheim Triatlonklubb debuterte i TriQuart under NM i 2016. Til alles overraskelse vant hun. Men den som var mest overrasket, var hun selv. For hun hadde ingen lang fartstid som triatlet. Men det er ikke nødvendigvis seieren i Kristiansand som har brent seg mest inn.

- Jeg har egentlig bare gode minner fra alle gangene jeg har deltatt i TriQuart, selv om formen har vært litt varierende! 

I disse dager lader hun opp til junior-EM i Tartu i Estland.

- De siste ukene har jeg vært litt småsyk, og jeg har dessverre ikke fått trent så mye som jeg har ønsket, men jeg begynner å føle meg bedre og satser på å være helt frisk veldig snar, forteller hun. 

- Ellers gleder jeg meg masse til TriQuart og til resten av sesongen generelt!

Under NM Kristiansand i år stiller hun i eliteklassen. Dermed får hun anledning til å drafte, det vil si at hun kan "henge" på de andre deltakerne under syklinga.

- Drafting er spennende, så det er gøy å se at flere og flere norske konkurranser åpner for drafting på sprint og olympisk distanse!

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding