- Gleder meg til TriQuart

Lotte Miller vant i 2015. Nå er hun på jakt etter en ny triumf i Kristiansand.

 LotteMiller var bare 19 år gammel og nært sagt uovervinnelig da hun løp inn til seier i tidenes førsteTriQuart for to år siden. Nå akter hun å gjenta bragden.  

- Åja, sørlandshovedstaden skuffet ikke, og jeg gleder meg til å returnere tilTriQuart og NM i år.

Millerdeltok på den lange løypa i 2015. Starten gikk fra kanalen utenfor Kildenkonsert og kulturhus, som i år.

- Jeghusker at løypa var noe for enhver smak. Starten på svømminga gikk et stykkevekk fra skiftesonen, og under syklinga fikk man både litt stigning, svinger ogflate strekk. Og på løpinga var det i et fullstappet sentrum.

Løypenei år er de som for to år siden, bare løpinga er annerledes. Men det var ikkebare traseen som gledet.

- Detvar virkelig aldri kjedelig. Og det at det var både begge menn, kvinner, NM-deltakereog mosjonister ute i løypa samtidig gjorde at det alltid var noen å jakte, noesom igjen gjorde at man kunne alltid få seg selv til å løpe litt fortere!

Lotte Miller var overtrent, men endelig er gleden og overskuddet tilbake.Nå skal hun bygge seg sterk igjen.

ForMiller bare det rett av sted fra TriQuart til junior-VM hvor hun løp inn til enhistorisk bronsemedalje. Etter et hvileår i fjor, er hun nå tilbake for fullt.

- Jeger godt fornøyd med sesongens to første internasjonale løp: Både i EM i Düsseldorfog europacup i Holten i Nederland er jeg godt med to tredeler inn ikonkurransen, sier Miller, som ble nummer 15 og 21 i de to konkurransene.

- Deter på løpsetappen at jeg merker jeg har en god del å hente for å kunne være medfremme blant topp ti, forteller hun.

Utenat det overrasker 21-åringen fra Bryne.

- Jegvisste at det var løpinga som ville være den svakere disiplinen, så det varogså forventet at det var her jeg ville tape plasseringer. Samtidig oppleverjeg at løpinga i Holten, som var helga etter EM sprint, føltes bedre.

Derforer Miller optimistisk med tanke på løpeutviklinga framover.

- Motivasjonener på topp. Jeg godt fornøyd med svømme- og sykkelform per dags dato. Jeg skalbare ha litt kontinuitet i løpetreninga, så er jeg sikker på at løpeformengradvis vil komme.

Nåer en periode med god trening i Danmark sammen med resten av Tri Team SDU, før hundrar til Ungarn for å kjøre World cup. Deretter er det ny europacup i Malmøi begynnelsen av august.

Oginnimellom er det altså TriQuart og NM på normaldistansen i Kristiansand.

- Daskal jeg jakte min andre norgesmestertittel i år, etter at jeg vant sprint-NMpå Bryne. Juli blir hektisk, men GØY!

- Hjertelig velkommen til Kristiansand, skal du være! Men vi må jo spørre; du er jo blitt vår "forsidepike"; jublende fra 2015. Hva synes du om det det?

- Supert. Jeg ELSKER det bildet!

Lotte Miller representerer Bryne Triathlonklubb, men det siste året har hun bodd i Danmark, hvor hun trener og studerer.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding