Hvilken øvelse skal jeg velge?

Under årets TriQuart kan du velge mellom sprint (kort) eller supersprint (veldig kort)! Eller kanskje dere vil prøve stafett?

Lørdag 17. august kan du prøve deg på triatlon i Kristiansand. Og vi har flere distanser å velge mellom, avhengig av om du er en erfaren triatlet eller en spent nybegynner.

TRIATLON SUPERSPRINT

SuperSprint er den korteste distansen. Den består av 500 m svøm, 10 km sykkel og 2,5 km løp.

(NB: Ungdom i alderen 13 - 16 år svømmer 375 m.)

Pris ungdom: 150 kr.

Pris voksne: 950 kr.

TRIATLON SPRINT

Sprint består også av 500 m svøm, men her sykler deltakerne 20 km før de løper 5 km.

(NB: Deltakere på norgescup svømmer 750 m.)

Pris: 950 kr.

Alle konkurransene foregår midt i Kristiansand sentrum, så her blir du heiet fram fra start til mål Svømminga starter på Bystranda, og så svømmer deltakerne langsmed land bort til Tresse, hvor de bytter til sykkel. Syklinga foregår i en rundløype på Odderøya og i Kvadraturen. Denne rundløypa sykles 3 eller 6 runder, avhengig om du er med på sprint eller supersprint. Løpinga foregår hovedsakelig på Strandpromenaden, men vi løper også inn (!) på Aquarama og en tur ut på Tangen (hvor du ser nesten til Danmark!).

Her er utfordringer for noen og enhver, altså.

Meld deg på TRIATLON her

Her ser du løypene til TriQuart i 2019, både svømming, sykling og løping. Alt foregår i Kristiansand sentrum. (NB: Det er bare deltakerne på norgescup som svømmer hele svømmeløypa, som er merket blå. Mosjonistene svømmer kortere.)

Årets TriQuart er ordentlig "compact games", og publikum kan følge deltakerne fra start til mål. Men det er også moro for deltakerne som gjerne må ta følge underveis. For det er ekstra stas å gjøre noe sammen!

Under TriQuart 2019 er det derfor tillatt å sykle i flokk eller henge på hjul! (Ofte kalt "drafting".) Alle sykler er tillatt, unntatt temposykler. Men bremsene må være i orden! ;-)

TRIATLON SOM STAFETT

Eller kanskje dere har lyst til å stille med stafettlag? Er dere en gjeng på jobb, eller i nabolaget, så dere fordele etappene. Det betyr at én av dere svømmer, en annen sykler mens den tredje løper.

Og så feirer dere sammen utover kvelden og natta i vakre og livlige Kristiansand sentrum. Det er jo fortsatt sommerferie ...

Pris stafettlag:1200 kr.

Meld dere på TRIATLON STAFETT her

Tress Design er en av bedriftene i Kristiansand som bruker TriQuart hvert eneste år, til å samles om en felles utfordring.

PULJESTART

Under årets TriQuart foregår starten i puljer, slik at det ikke blir overfylt i løypa. Deltakerne deles inn etter hvilket "sprekhetsnivnå" deltakeren selv mener han/hun ligger på. Deltakerne kan altså selv velge startpulje! (Dette gjør du under påmeldinga. Og hvis du blir sprekere, eller skadet, i løpet av våren, så skal vi nok få plassert deg i riktig pulje.) Dermed slipper de mer uerfarne å kjempe side om side med de mest ihuga karbonrytterne.

Her er en oversikt over aktuelle puljer:

* Raske damer (eller "Raske menn")

* Makelige menn (eller "Makelige damer")

* De tidløse (for deltakere ikke ønsker tidtaking!)

* Seniorene (65 +)

* Ungdom (13 - 16 år)

Og kanskje bedriften din har lyst på et helt eget startfelt, som er bare deres; fylt opp med ansatte, kunder og forretningsforbindelser? Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning for deg og dine kolleger.

Meld deg på TRIATLON her

Idrett er først og fremst lek og moro. Vi har lyst til å senke terskelen for å være med. Derfor både trener og konkurrerer vi med smilepuls! Still med den sykkelen du har, med kurv på styret og ballongdekk.

Det viktigste er at du har med deg nok latter i drikkeflaska og at du har lyst på en gøyal utfordring som gir deg et minne for livet!

AQUATLON SOM "OPPVARMING"

Har du lyst på mer enn "bare" triatlon, så inviterer vi til aquatlon på kvelden fredag 16. august. Her er distansen 500 m svøm og 2 km løp. Alt foregår ut fra Bystranda. Her er det altså ikke behov for sykkel, og det går kjapt unna. Men moro er det lell. Og så er det en flott oppvarming til triatlonkonkurransen dagen etter?

Pris voksne: 300 kr.

Pris ungdom: 100 kr.

Meld deg på AQUATLON her

Herbalife er blant bedriftene som stiller med stafettlag under årets TriQuart.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding