Kledd for suksess

Fibra er klare for triatlon. I hvert fall nesten.

Treningstøy handler først og fremst om funksjon; at det er lett, ikke gnisser og at det «puster». Men det gjør jo ikke noe om du ser godt ut samtidig. Godt tøy handler om å få i både pose og sekk. Og Fibra liker å legge lista høyt. Derfor setter de alle kluter til, også når de binder bånd med TriQuart.

I hvert fall nesten alle.

- Jeg kan ikke love at jeg stiller til start, men det frister jo veldig da. Når vi først har sagt A, så må jeg jo ... Vel, kanskje jeg stiller på et stafettlag, sier Jens Erik Sheppard.

Testet

Sheppard er merkevaresjef for både Scott og Fibra Technical Wear, som er nye samarbeidspartnere til TriQuart på tekstil.

- Scott er et etablert merke, godt kjent blant både syklister og løpere. Fibra er det nok langt færre som kjenner til, medgir Sheppard.

- Men det er med vilje at vi har gått litt under radaren. Vi har villet teste ut produktene nøye før vi lanserte dem. Og ja, vi har brukt tida godt, til utvikling.

All produktutvikling av FibraTechnical Wear foregår over lang tid og skjer i samarbeid med profesjonelle utøvere og forskningsmiljøer.

- Det legges stor vekt på komfort og funksjonalitet, og at stoffene som brukes, har de tekniske egenskapene som passer til den enkelte idretten, forteller Sheppard.

Skreddersøm 

Som eneste merke på markedet, tilbyr Fibra sportstøy innenfor mer enn 20 idretter. Og alt kan «customizes».

- Om dere driver med sykkel, ski, triatlon, turn eller andre idretter, og dere ønsker å være likt uniformert, så løser vi det. Det å ha sitt eget tøy, enten man er en vennegjeng, kolleger eller en klubb, gjør noe med samholdet, sier Sheppard.

Han lover at alle skal bli tatt godt vare på.

- Fibra er et kvalitetsmerke, og det skal merkes. TriQuart er dessuten den første triatlonkonkurransen vi samarbeider med, og vi skal absolutt vise oss oppgaven verdig. Blant annet kan vi love den fineste finisher-skjorta som finnes, sier Sheppard.

- Dette blir garantert skjorta du nekter å ta av deg, når du først har fått den på!

Les mer om Fibra her.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding