Mer moro sammen!

Under TriQuart 2019 kan dere stille med eget lag. Stikkordet er: SAMMEN.

Å slå seg sammen er mer moro enn å slå hverandre. I 2019 kan du selvfølgelig melde deg på "som vanlig" og konkurrere først og fremst mot deg selv, men vi åpner også for lag.

Er dere en venninnegjeng, eller en avdeling på jobben, som har lyst til å gjøre noe gøy SAMMEN. For hva er vel mer moro enn å melde seg på SAMMEN, trene SAMMEN, bli sprek SAMMEN, starte SAMMEN, fullføre SAMMEN, feire SAMMEN. Det viktigste er ikke nødvendigvis å stå øverst på pallen, men at dere SAMMEN får en felles, herlig opplevelse til minneboka. Dette blir uforglemmelig!

Neste år kan dere stille i et valgfritt startfelt, basert på hvilket "nivå" dere er. ;Meld dere på i dag, enten dere velger startfeltet "Raske menn (eller kvinner)", "Makelige menn (eller kvinner)", "Seniorene" eller "De tidløse" (uten tidtaking). Eller kanskje dere er så mange at dere får deres helt eget felt, som er BARE deres.

I TriQuart 2019 kan dere stille til start SAMMEN, og kanskje også fullføre SAMMEN. Løypa består av svømming, sykling og løping, og dere skal alle gjennom de tre øvelsene, før dere løper i mål til øredøvende jubel i Tresse.

Eller dere kan stille med eget lag i en såkalt følgestafett. Det vil si at dere kan fordele svømminga, syklinga eller løpinga på tre deltakere. Det er perfekt hvis én av dere har skrantende knær, eller kanskje én er tidligere svømmer? Det viktigste er å komme i form SAMMEN, og ha det moro SAMMEN.

Og så avslutter vi alle SAMMEN dagen på et perfekt vis, enten med en runde på spa-avdelingen på Aquarama eller med en heidundrende feiring i Kristiansand sentrum på kvelden. 

Fordi vi fortjener det!

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding