- Min største utfordring

- Aldri før kjent på en sånn glede ved å fullføre noe, sier Ulf Axelsen.

Da Ulf Axelsen fullførte TriQuart, sitt første triatlon, hadde han svømt 500 meter, syklet 20 km ogløpt fem kilometer. Og langsmed løypa og på oppløpet sto hele familien ogkompisgjengen fra Kirkens Bymisjon og heiet.

- Mestringsfølelsen da jeg kom i mål kan ikke beskrives medord. Da var livet virkelig herlig!

Kristiansanderen var påmeldt TriQuart gjennom prosjektetTeam Sofagris, som startet opp på nyåret. Foran ham lå mer enn seks måneder medtrening. 

- Målet i januar var helt klart å stille til start. Så fikkdet gå som det ville med selve gjennomføringa, forteller han.

- Jeg var utrolig spent den dagen vi skulle konkurrere. Formeg sto svømminga som et mareritt. Jeg hadde trent så godt jeg kunne i forkant,men jeg visste det ville bli en skikkelig utfordring, sier Axelsen.

- Men det gikk jo fint. Jeg fikk følge med Tonje som ogsåvar med i sofagris-prosjektet, og vi hadde en flott dag.

Axelsen er fortsattaktiv.

- Jeg har fortsatt med løpinga og sykkeltreninga. Blantannet deltok jeg på Otra-rittet. Og så har jeg satt meg et mål om å sykle påBirkenes neste år.  Og så har jeg begyntå padle igjen. 

Axelsen er glad for at han takket ja til utfordringen, og athan fikk være med på sofagris-prosjektet.

- Ett av målene mine med å være med var å ikke være en sinkenår jeg var med på tur. Og det målet er innfridd. I høst har jeg vært medsønnen min på topptur i Rondane. Og det gikk bra! Vi kom helt til topps.

 

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding