Ned med sofagrisene

Det går nedover med Team Sofagris. I hvert fall på badevekta.

 I vinter ga de seks sofagrisene seg i kast med ”missionimpossible”.  I løpet av et snaut halvårskulle de klargjøres for sitt aller første triatlon, nemlig TriQuart i sluttenav juli.

Siden har det gått nedover. I hvert fall på badevekta.Iløpet av vinteren og våren har teamet mistet om lag 40 kilo. Enkelte harredusert magemidjen med 25 centimeter. 

- Det er mange buksestørrelser! Men likevel, vektreduksjonen har ikke vært det viktigste her, sierAnn Edel Robertsen fra Herbalife.

Hun har ansvaret for kostholdet til Team Sofagris i løpet avprosjektperioden.

 - Vi skulle ikke bare slankesofagrisene og også sørge for mindre luftmotstand, humrer hun. 

- Vi skulle samtidig bidratil å gjøre dem sprekere. Som en del av dette har vi måttet fokusere på kostholdet ogmatvanene deres, forteller hun.

Gjennom vinteren og våren har sofagrisene fått kostholdsveiledning fra Ann Edel Robertsen i Herbalife.

Noe av det første sofagrisene tok tak i var frokosten.

- Forbausende mange hopper over frokosten. Og det er svært uheldig, sier Robertsen.

- Dernest måtte vi få dem til å spise jevnt gjennom dagen.Det er ikke godt nok å spise ett stort måltid på kvelden. Det blir som når dufyrer i peisen. Skal du ha jevn flamme, må du legge på mange mindre pinner, ikkeén stor kubbe.

 Anne Moland Johannessen er blant dem som har merketendringer. I vinter drømte hun om å komme inn i sin mormors bunad igjen. Og detklarte hun akkurat i tide til ungenes konfirmasjon i mai.  

Men om vekta ikke har faltdrastisk, så har formen gått rett til værs.

- En lettere kropp gjør hverdagen på mange måter enklere. Ogdet aller viktigste er at de har mer energi enn tidligere. Det er en grunn tilat mange av disse i det hele tatt har fått utvikle seg til sofagriser, sierRobertsen.

Team-kaptein Stein Tore Foss er tidligere rocker. I fjor fullførte han TriQuart, sin aller første triatlon. 13 kilo lettere enn da han begynte å trene.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding