Noe helt spesielt

Lotte Miller er mer enn klar for nytt NM-gull i Kristiansand.

 Lotte Miller vant TriQuart og NM på normaldistansen alleredei 2015. I fjor tok hun en ny seier. Nå er hun klar for mer suksess.

 - Alt er supert med meg, og jeg gleder meg veldig til Triquart.Som alltid setter jeg utrolig stor pris på å komme til Norge og konkurrere. Deter noe helt spesielt ved å komme hjem og vise seg frem, sier Miller som harmange fine resultater i World Triathlon Series i år.

 - I mine øyne har TriQuart alltid vært et supert arrangement.Og det  blir bare bedre og bedre forhvert år. Så jeg gleder meg til å komme tilbake igjen i år.

 - I Kristiansand blirdet i år drafting og rundbane på sykkel på for eliten, som du jo er vant med frautlandet. Hva tenker du om det?

 - Det blir veldig spennende, at vi kjører elite herrer ogkvinner separat og draft legal inne i byen. Og så gleder jeg meg til å få enmer teknisk og oversiktlig løype, sier hun.

 - Hva med løpsutviklingen?

 - For min del tror jeg ikke at draft vil ha så mye å si. Jegkommer nok til å kjøre løpet mitt nokså solo. Men det er veldig kult for deandre jentene, at de skal få arbeide med å kjøre i felt og samarbeide.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding