Nye tak med Zoot

Mer synkronsvømming med TriQuart og våtdraktene fra Zoot.

Tor Erik Schjellerud i Zoot Norge er fornøyd med arrangementet slik det har utviklet seg, og han gleder seg til fortsettelsen.  

- Norsk triatlon er i stadig utvikling, og TriQuart er helt klart en av årsakene til det. Arrangørene er hele tida på jakt etter noe nytt, enten det er urban swimrun eller akvatlon, og det er verdier vi kan identifisere oss med, sier Schjellerud.

Triatlonmerket Zoot er "født" på Hawaii, og det har fulgt sporten siden den spede starten på begynnelsen av 80-tallet. Nå er det amerikanske merket en av sponsorene til Ironman Hawaii, verdens trolig mest kjente og sagnomsuste triatlonkonkurranse.

- Triatlon handler alltid om utvikling. Og slik er det med oss også. Vi jakter alltid på nyvinninger og forbedringer, sier Schjellerud og trekker fram den splitter nye våtdrakten til Zoot, WikiWiki.

- Drakten kommer til Norge på vårparten og den vil garantert vekke oppsikt. Henrik Oftedal prøvde den i sommer foran Norseman, og testresultatene var rett og slett oppsiktsvekkende, sier han.

Schjellerud gjør imidlertid oppmerksom på at Zoot har flere prispunkter på våtdraktene sine.

- WikiWiki er en førsteklasses drakt, men når det er sagt, så er ikke det ikke slik at de dyreste draktene er best for alle. For noen passer de rimeligere modellene våre bedre, på grunn av flyteevne og oppdrift.

Schjellerud ser fram til våren og sommeren. Han planlegger allerede en swimcamp på Sørlandet i løpet av forsommeren.

- Vi kommer til å presentere de nye modellene i Kristiansand. Og de som er påmeldt årets TriQuart, vil garantert være blant de første som får anledning til å prøvde de nye draktene.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding