Nytt og spennende

Triatlon må ikke være hardt og langt. I 2019 går vi for kort og kjapt.

Den som har begge beina godt plantet på jorda, står stille. Og i TriQuart ser vi alltid opp og fram. Neste år satser vi på lagkonkurranser, stafett og rundbanerace - på distanser som alle kan klare, enten du er 8, 18 eller 80! 

Neste års triatlondistanser er SuperSprint (500 m svøm, 10 km sykkel og 2,5 km løp) og Sprint (750 m svøm, 20 km sykkel og 5 km løp).

Alle konkurransene foregår midt i Kristiansand sentrum. Ordentlig "compact games"! Det blir moro for publikum, som kan følge deltakerne fra start til mål. Og det blir enda mer moro for deltakerne når de sykler 3 eller 6 ganger i en artig rundløype på bare 3,3 kilometer på Odderøya og i Kvadraturen. Og dere må gjerne sykle sammen! For på TriQuart 2019 blir det nemlig tilltatt å sykle i flokk!

Den største forandringen er imidlertid startpuljene. Vi vil ha en rekke startpuljer utover dagen, slik at det ikke blir overfylt i løypa. Men vi deler ikke deltakerne inn etter fødselsår, men etter hvilket "sprekhetsnivnå" deltakeren selv mener han/hun ligger på. Deltakerne kan altså selv velge startpulje! (Dette gjør du under påmeldinga. Og hvis du blir sprekere, eller skadet, i løpet av vinteren, så skal vi nok få plassert deg i riktig pulje.) Dermed slipper de mer uerfarne å kjempe side om side med de mest ihuga karbonrytterne.

Hører du hjemme blant "Raske damer" (eller "Raske menn"), "Makelige menn" (eller "Makelige damer") eller "De tidløse" (for deltakere ikke ønsker tidtaking!)? Vi har også et eget startfelt for "Seniorene" (65 +) og egne startfelt for ungdommene. Og kanskje bedriften din har lyst på et helt eget startfelt, som er bare deres; fylt opp med ansatte, kunder og forretningsforbindelser?

Idrett er først og fremst lek og moro. Vi har lyst til å senke terskelen for å være med. Derfor både trener og konkurrerer vi med smilepuls! Still med den sykkelen du har, med kurv på styret og ballongdekk. Det viktigste er at bremsene virker, at du har med deg nok latter i drikkeflaska og at du har lyst på en gøyal utfordring som gir deg et minne for livet!

Superenkel forskning viser at det er lurt å komme i gang. Finn noen venner, naboer eller kolleger, og meld deg på. Så kan dere trene sammen utover vinteren. Da blir du litt sprekere for hver gang dere møtes. Og kanskje du hjelper noen med å komme i mål på sin aller første triatlon? Vi garanterer i hvert fall feststemning lørdag 17. august - både i løypa og på afterrace party utover kvelden!

For livets glade triatleter går sola aldri ned!

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding