På vei mot bedre form

Drømmer du om å kunne løpe fem kilometer?

Frisklivssentralen i Kristiansand er levende opptatt av folkehelse. For det er mange grunner til å holde seg i form. Og nå arrangerer de løpetreninger for«de som ennå ikke har kommet i gang». Og som drømmer om å kunne løpe fem kilometer.

- Vi erfarer at det er vanskelig for folk å fortsette å trene på egenhånd, så om man har noen å trene sammen med er det ofte lettere å fortsette de gode vanene. I Frisklivssentralen tilbyr vi blant annet fellestreninger på lavt nivå, slik at du kommer igang. Og for noen er det en veldig god start bare å komme seg ut og gå en tur, mens andre legger lista enda litt høyere og ønsker å kunne løpe, sier Landen.

Treningene til Frisklivssentralen er et bredt tilbud, til alle fra 18 år og oppover. Men kanskje aller mest fordi de som har helsemessige utfordringer.

Nå starter altså Frisklivssentralen opp en løpegruppe, for de som ønsker å finne løpeglede sammen med andre. Målet er å kunne løpe opp til en halv mil. Gruppa møtes i Baneheia hver fredag kl. 13.30 – 14.30 i 12 uker.

- Det er mye morsommere å trene sammen med andre, sier Landen, som mer enn gjerne trener sammen med sine kolleger.

- Vi er en sprek og lystig gjeng her. Og vi liker å utfordre hverandre.

- Og nå drømmer dere om triatlon?

- Det virker veldig spennende, ja. Jeg håper i hvert fall at vi kan klare å stille med minst et stafettlag under TriQuart lørdag 17. august. Det er jo artig om vi klarer å gjøre noe i fellesskap.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding