Securmark ny sponsor

Ingen vil miste den gode opplevelsen. Securmark går inn som ny sponsor.

I 30 år har Securmark arbeidet med tyverimerking, primært av båter og båtmotorer. I fjor overtok de Falck Sykkelregister og ble dermed totalleverandør av tjenester innenfor registrering og tyverimerking av sykler.

- Det sies at i triatlon er syklingen halvekonkurransen. Og for oss som er svært opptatt av sykkel, er Securmark ogTriQuart en god match, sier daglig leder i Securmark, Jostein Tveide. 

- Årlig stjeles det sykler for over 100 millionerkroner i Norge. Det vil vi gjøre noe med. Vi har arbeidet med tyverimerking ogregistrering av båter og båtmotorer siden 1988. Kompetansen og erfaringene vihar opparbeidet oss, har vi tatt med oss videre til sykkelmarkedet, forklarerTveide.

Securmark har allerede bidratt med kompetanse til TriQuart,blant annet gjennom tidligere proffsyklist Lars Petter Nordhaug, som arbeidersom salgssjef i selskapet.

Stevneleder  forTriQuart, Fred Arthur Asdal, er strålende fornøyd med å ha fått en aktør somSecurmark med som samarbeidspartner.

- Vi arbeider kontinuerlig med å inngå samarbeids-og sponsoravtaler, men også de riktige avtalene. Det er viktig for oss at våresamarbeidspartnere kan bidra til å gjøre både arrangementet og opplevelsen til deltakernevåre bedre, sier han.

TriQuart består av flere konkurranser: Aquatlon, SwimRun, SuperSprint(for ungdom 13 - 16 år) og hovedkonkurransen TriQuart som er en triatlon. I 2018 er TriQuart også vertskap for norgesmesterskap NM pånormaldistansen i triatlon.

Hoveddelen av arrangementet foregår i Kristiansand sentrum;rundt Christiansholm festning, langsmed Strandpromenaden, på Bystranda og byensfestplass, Tresse.

 - Vi gleder oss til en helg med gode prestasjonerog folkefest rundt løypa, sier Asdal, som ser fram til en flott idrettsfest,med flest mulige glade «gjester».  

 Han kommer derfor med en oppfordring til deltakerne:

- Mange har forberedt seg lenge og lagt ned myetrening, og da er det ergerlig om du ikke «kommer i mål». Å bli frastjåletsykkelen ødelegger både forberedelsene og selve konkurransen. Ta dine forholdsreglerog registrer sykkelen hos Securmark. Ingen ønsker å blifratatt den gode opplevelsen.

Vil du ha sykkeltips fra Lars Petter Nordhaug. Les mer her:

Mirakel i konkurransen?

Sykle mye, og riktig

Kvalitet foran kvantitet

Slik får du maksimalt ut av jobbsykllngen

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding