Sikker som banken

Spareskillingsbanken har flere verdier enn de i hvelvet, og nå sponser de TriQuart.

Spareskillingsbanken er en lokal, selvstendig ogsamfunnsengasjert sparebank i Kristiansand. Nå går de inn som sponsor av TriQuart.

- Vi heier på TriQuart fordi de bidrar til å skape liv ibyen, setter Kristiansand på kartet og får folk i form, sier salgs- og markedsansvarligi Spareskillingsbanken, Lene Heia.

Det siste er kanskje det aller viktigste. ForSpareskillingsbanken er ”byens egen bank”, og de verdsetter flere verdier enn de som er samlet i hvelvet.

For i Spareskillingsbanken er ikke kundene et nummer irekka, men et navn. Banken er godt kjent for kundeforholdene sine og for å bry seg omdem, og de ansatte er selvfølgelig opptatt av at kundene skal ha helsa ibehold.

- Vi har holdt på siden 1877 og liker å tenke langsiktig, ogsånn er det med kundene våre også. Vi har et personlig forhold til kundene våreog ønsker at alle skal leve lenge – og godt, sier Heia.

 Sparebanken er den siste rene gjenværendekristiansandsbanken, og over 95 % av kundene bor og jobber her. Og mange av demvil være å se i løypene under TriQuart til sommeren.

- Så da stiller duselv til start, som et godt eksempel?

- Haha. Det kan jeg ikke love. Men vi er i full gang her nå,med å få flest mulig til å stille. Vi er jo glade i en utfordring her, sierHeia.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding