Sørlandets slappeste?

Fortsatt tung i sessen? Nå er det siste frist for Team Sofagris 2017!

En fersk nordiskundersøkelse gjennomført av YouGov for Herbalife viser at hele 4 av 10 i Aust-og Vest-Agder ser på seg selv som overvektige. Samtidig sier like mange atmangel på motivasjon har vært en grunn til at de tidligere ikke har oppnåddhelserelaterte mål. 

I juli arrangerer vi triatlonkonkurransen TriQuart i Kristiansand, ogsom i år som i fjor etterlyses Sørlandets slappeste sofagriser for en realutfordring. Er du en skikkelig sofagris, eller kjenner du kanskje noen somtrenger et lite tupp i baken? Lista er lav, men målet er stort!

Elsker du å slappe av, men fremdeles ikke redd for enutfordring? Da søker nemlig TriQuart og Herbalife nettopp deg til årets TeamSofagris. De som blir utvalgt til å ta del i sofagrisprosjektet vil få sponsetdeltagelse, et detaljert treningsprogram, treningsprodukter, ernæringsproduktersponset av Herbalife og oppfølgning av treningsentusiaster. Kanskje dukker ogsånoen av Herbalifes sponsede idrettsutøvere opp for å vise sofagrisene hvordanman virkelig tar steget opp av sofaen.

Teamet vil bestå av fem utøvere og ledes av kaptein SteinTore Foss, også kjent som @lekeloperen på Instagram. Han deltok i fjoråretsTeam Sofagris, og under TriQuart i sommer debuterte han som triatlet.

- Desto mindre kvalifisert du føler deg for en triatlon, desto mer kvalifisert er du for Team Sofagris 2017! Vi kan garantere etkjempeproft opplegg i samarbeid med Herbalife, men det hardeste arbeidet må manstå for selv. Tror du dette kan være noe for deg, eller kjenner du kanskje noen?Send oss gjerne en søknad på ,sier stevneleder Fred Arthur Asdal i TriQuart.

Følgende kriterier vektlegges spesielt:  

·      Trives godt på sofaen

·      Under gjennomsnittet god fysisk form

·      Tid til å bevege deg et par ganger i uken fremtil juli

·      Ledig i perioden 28.-30. juli

·      Mener at trening skal være lystbetont

·      Middels/dårlig konkurranseinstinkt

De siste årene har triatlon blitt mer og mer populært blant mosjonister.Likevel er det bare de aller sprekeste man hører om i de aller tøffestekonkurransene og er blant de fleste forbundet med blodslit. TriQuart-gründer ogforfatter Fred Arthur Asdal har vært opptatt av å vise den hyggelige siden avtriatlon, og at idretten er mer enn dyrt utstyr og umenneskelige distanser. Selvhar han utgitt boken «Triatlon for alle», men han har aldri vært noen toppidrettsutøver.

- Triatlon er for alle, og er kjempemoro! I TriQuart har viflere distanser, og det er ingen skam å komme sist. Det har vært mye fokus påtriatlon som en idrett for de tøffeste treningsentusiastene, men sannheten erat triatlon er perfekt for alle som trenger å komme seg opp fra sofaen, sierAsdal.

Søknadsfrist 17.februar 

Fem sofagriser kommer til å bli plukket ut til å være med på årets team. Isøknaden bør du kunne beskrive hvorfor akkurat du skal få bli med, og hvilketnivå du for tiden befinner deg på. En god innstilling er viktig, i tillegg tilat du må være forberedt på å gjennomføre 500 meter svømming, 20 kilometersykkel og 5 kilometer løp, 28.-30.juli i Kristiansand. Søknad sendes til

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding