Synkronisert triatlet

Franske Vanessa Riaute har ingen store problemer med svømminga under TriQuart. Syklinga derimot ...

Vanessa Riaute er fransk, men har bodd i Grimstad i mange år nå. Hun kom hit i forbindelse med jobb, og med en mann og to barn som «plutselig» dukket opp, har hun blitt boende, og trives godt med det.

Triatlon kom hun over nært sagt med en tilfeldighet.

- Jeg hadde noen venner som alltid snakket om triatlon, og etter hvert ble jeg nysgjerrig.

I fjor debuterte hun som triatlet på Hove Tri. I år skal hun også være med påTriQuart.

- Jeg er ikke som alle andre. Jeg gruer meg nemlig mest til syklinga. Spesielt synes jeg det er skummelt å sykle i trafikken, men underTriQuart er det stengte veier, og da synes jeg det er trygt, sier Riaute.

- Det er gøy med triatlon. Og ekstra moro er det at jeg i sommer får en fransk venninne opp på besøk, og da skal hun også være med på TriQuart.

Riaute har alltid vært glad i å trene. Favoritten i det siste har vært å løpe, særlig i skogen like ved der hun bor.

- Men da jeg bodde i Frankrike, så drev jeg aktivt med synkronsvømming. Det tok mye tid, jeg trente opp mot 18 timer i uka, men det var veldig moro og variert.

Hun sysler med tanken om å ta opp igjen synkronsvømminga, men i første omgang er det mest triatlon. Hun bor i Grimstad, så da er det nærliggende å koble seg på den lokale triatlonklubben.

- Jeg har vært innom dem et par ganger, i forbindelse med svømminga, og det var veldig hyggelig. Og nå har jeg fått en så fin sekk også, til å ha utstyret i, så nå er det ingen unnskyldninger lengre, sier Riaute.

 Vanessa Riaute vant HUUB-sekken da hun ble trukket ut blant de som var påmeldt til årets TriQuart innen 2. påskedag.  Meld deg på du også, så er du med i neste trekning.

Vanessa Riaute fullførte sin første triatlon på Hove i fjor. Nå er hun påmeldt TriQuart.

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding