Tre dager med TV

I år blir det maraton tv-sending fra Kristiansand, i samarbeid med TV2 Sporten.

Allerede denne uka sender TV2 Sportskanalen live fra åretsførste WTS-konkurranse, som foregår i Abu Dhabi. På startstreken der står denorske landslagsutøverne Lotte Miller, Gustav Iden og Kristian Blummenfelt.

I slutten av juli blir det en real maratonsending fra TriQuarti Kristiansand.

- Mange tenker at triatlon er langtekkelig, mendet er det ikke. Det er hurtige skifter og action hele veien, sierprosjektleder i TV2 Sporten, Ole Morten Myrmel.

TV2 Sportskanalen vil sende alle WTS-konkurransene i år, fraYokohama, Hamburg, Leeds, Nottingham, Australia, Edmonton og Bermuda, i tilleggtil Abu Dhabi. 

I World Triathlon Series (WTS) er det fokus på sprint ognormaldistansen. Det er de samme distansene som er under TriQuart.

I Kristiansand vil det i tillegg være sending fra  fredagens aquatlon og lørdagens swimrun.

- Dette blir den største tv-satsinga i norsktriatlon noensinne. Vi planlegger med inntil 12 timers sending fordelt på detre dagene, sier stevneleder Fred Arthur Asdal.

Mosjonistene vil garantert få sin tid i tv-ruta, men ett spesieltfokus vil det være på NM Elite, som i år får egen trase og konkurranse lørdagettermiddag.

- Det blir en kompakt og publikumsvennlig løype, midti Kristiansand sentrum, forteller Asdal.

Løypa og opplegget blir presentert mer detaljert før påske.

En av grunnene til at TV2 har fanget interesse for sporten,er de gode norske resultatene de siste årene.

Kristian Blummenfelt, som vant TriQuart i 2015, er nå ranketsom nummer tre i verden. Og han er et sterkt, norsk medaljehåp til OL i Tokyo i2020. 

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding