Triatlontrening for eldre

Er du en sprek senior som er klar for en utfordring?

Mange eldre er spreke og liker å holde seg i form, for eksempel ved å gå turer. Og det er lurt av mange grunner. Ikke minst fordi fysisk aktivitet bidrar til godt humør!

Nå kan vi friste med den ultimate utfordringen. Er du glad i å trene allsidig og variert, eller drømmer du om å være med på din aller første triatlon? Vel, da har du sjansen nå.

På Kongens seniorsenter i Kristiansand blir det jevnlige fellestreninger fram mot sommeren. Treningene vil bestå av både svømming, sykling og løping, på et nivå som de aller fleste kan være med på. Det aller viktigste er at du har lyst til å være med, og at du er glad i en utfordring. Og kanskje stiller du på startstreken under TriQuart lørdag 17. august.

Neste fellestrening arrangerer vi kl. 11 torsdag 25. april. Oppmøte blir i resepsjonen på seniorsenteret som ligger i Dronningens gate 42. Deretter beveger vi oss bort til Tresse for å trene på bedre løpsteknikk der.

Det blir anledning til å kjøpe seg en matbit og kaffe i kantina etter treninga, hvor vi selvfølgelig også får tid til en hyggelig prat.

Borger Haugland debuterte i fjor som triatlet i en alder av 77 år. Det gjorde han under TriQuart i Kristiansand. Faksimile: Fædrelandsvennen

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding