Vil i form – sammen

Alle gode ting er tre. Team Herbalife stiller med minst ett stafettlag til årets TriQuart.

Bixi Robertsen er selvutnevnt kaptein på årets grønneste stafettlag. Sammen med Solveig Lund (23) og Sveinung Carlos Høye (28) stiller han til start på Bystranda lørdag17. august. Da skal de tre ta hver sin etappe.

- Hvordan vi fordeler etappene, får vi komme tilbake til, men foreløpig ligger det vel an til at Solveig svømmer, jeg sykler og Carlos løper, sier Robertsen.

I fjor deltok Robertsen på TriQuart for første gang. Da tok han alle «etappene» alene. I år blir det stafettlag.

- Det var kjempemoro i fjor. Og litt slitsomt. Nå er målet å sette litt ekstra fokus på treninga og komme i gang igjen; trene litt mer og endre litt på kostholdet og ernæringa. Og da er det så fint at vi kan gjøre dette sammen! Det er alltid morsommere å ha noen å trene med, mot et felles mål, sier Robertsen og lover at laget skal være synlig.

- Vi skal vise glede over at vi som team kan jobbe sammen, også på treninga i forkant.

Selve konkurransedagen blir en fest, mener han.

- Under TriQuart er det alltid et entusiastisk publikum som heier deltakerne fram når tunga henger som et slips. Stemninga i løypa er alltid på topp, og det er flott vær. Det er ikke det minste rart at vi TRIves!  

Robertsen håper flere andre også vil prøve seg på stafett i år.

- Vi er ikke med for å vinne eller "slå" noen. Annet enn på banketten på kvelden, kanskje? Men vi har lyst til å utfordre Jared McFadzean fra Snøhetta, og Andreas Jacobsen fra Flaa VVS. De bør også kunne stille lag. Ja, og selvfølgelig har jeg lyst til å utfordre Joakim Hansen på ScanTrade, sammen med kollegaen Kirsten Tønnessen. Det ville jo være et superlag!

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding