Vil pushe grenser

TriQuart samarbeider også i år med Kirkens Bymisjon og ENTER Fritid.

I fjor loset vi flere sofagriser helt fram til målstreken. Noen av dem var tilknyttet Kirkens Bymisjon, ENTER Fritid. I sommer blir de enda flere. 15 personer fra Kirkens Bymisjon er allerede påmeldt TriQuart i slutten av juli. 

- Og så har vi noen som vil prøve seg på akvatlon. Det er litt skummelt, for det er jo nytt for alle. Men det er viktig å pushe litt grenser, og over tid så får vi nye historier å fortelle om oss selv - og en identitetsendring slik at vi ser på oss selv som noe mer og annet enn tidligere, sier Tony Teigland fra Kirkens Bymisjon. 

Teigland er også aktiv i arrangørklubben Kristiansand Triathlon. 

- Vi har god erfaring med å samarbeide med andre relevante klubber og organisasjoner. Da bidrar vi på tvers med ulike erfaringer, og fellesnevneren blir aktiviteten. Hensikten med ENTER Fritid å utvikle relasjonskompetanse med identitetsskapende aktiviteter, gjøre noe sammen med andre - på kjøpet kommer utvikling, mestring, engasjement og nettverksbygging. Vi mener det er viktig for å forebygge isolasjon, ensomhet og rus, forteller han. 

Det er et bredt fritidstilbud basert på kultur, friluft og trening. ENTER Fritid skal være en trygg arena for å prøve ut aktiviteter, finne rotfeste og for utvikling, sier Teigland.

 Noen av deltakerne er drevne mosjonister. Enkelte har til og med syklet fra Kristiansand til Hovden. Andre er helt uerfarne med trening. 

- Alle aktivitetene i ENTER-fritid drives av en aktivitetsgruppe bestående av deltakere, frivillige og ansatte, og det er viktig at vi gjør dette sammen. På denne måten får vi brukt våre evner og ressurser på en god måte, for oss selv og andre. 

Meld deg på idag!

Alle trenger et mål for treninga, og nå er du bare ett klikk unna.

Påmelding